Welkom op de website van psychologiepraktijk Inge Versteeg

Dit is een vrijgevestigde praktijk waar u terecht kunt voor hulp bij uw problemen. Ik hanteer flexibele werktijden en er zijn momenteel geen wachttijden in mijn praktijk. Naast mijn eigen praktijk ben ik werkzaam in een specialistische GGZ instelling. Ik vind flexibiliteit in werktijden en werklocaties voor mijn praktijk belangrijk, om zo goed mogelijk aan te sluiten bij de wensen van de klant.

Psychotherapie betreft specialistische zorg, dit is het geval wanneer er meerdere problemen zijn of complexere problematiek. Ik ben opgeleid volgens de integratieve psychotherapie-school, dat betekent dat er niet wordt vastgehouden aan 1 specifieke stroming binnen de psychotherapie. In therapie wordt samen gekeken wat de beste behandelmethode kan zijn, veelal wordt gewerkt volgens cognitief-gedragstherapeutische principes omdat deze vorm van therapie in de meeste richtlijnen geldend is.

Verder kunt u op mijn website lezen over verschillende stoornissen/klachten die mensen kunnen hebben, en post ik regelmatig berichten met aanvullende informatie.