Over mij

Na jarenlang ervaring opgedaan te hebben bij een grote GGZ instelling heb ik besloten om daarnaast ook een eigen praktijk te starten. Een eigen praktijk biedt meer flexibiliteit, denk bijvoorbeeld aan ruimere “openingstijden” en minder invloed van een zorgverzekeraar.

Door het werken met mensen met eetstoornissen heb ik veel expertise en ervaring opgedaan met deze problematiek. Kenmerkend daarbij is dat er vaak ook sprake is van andere problemen, wat we ook wel comorbiditeit noemen. Dit maakt dat ik veel ervaring heb met bijvoorbeeld angstklachten, somberheidsklachten of klachten die wat algemener zijn en wat meer “in de persoonlijkheid” zitten. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat je last hebt van een laag zelfbeeld, gevoelens van onzekerheid, conflicten met mensen in je omgeving, perfectionisme of dat je alleen maar bezig bent met wat goed is voor de ander, in plaats van te zeggen wat jij wil.

Mocht je hier iets in herkennen en graag iets aan gaan doen, mail dan. Heb je andere klachten of problemen, ook dan kun je mailen en dan kijken we samen wat jou goed zou kunnen helpen.

Naast het geven van therapie ben ik actief op wetenschappelijk gebied met een promotieonderzoek naar schematherapie en anorexia nervosa.

Als leertherapeut sta ik geregistreerd bij de NVP.
Bij de RINO ben ik werkzaam als jaargroepopleider voor de psychotherapie opleiding. Ik ben supervisor (CGT of algemeen).

Zelfstandig docent geregistreerd bij CRKBO,

en lid van